Klas 5A

f7404178

Dag iedereen.  Ik ben juf Annelien.  Ik woon in De Pinte en heb 3 kindjes. Op jonge leeftijd wist ik al dat ik juf ging worden.  Ik had natuurlijk ook twee voorbeelden thuis: mijn ouders zijn allebei leerkrachten lager onderwijs.  Ik kreeg het dus met de paplepel mee. Heel wat scholen, leerjaren, zorgklasjes en zelfs turnzalen heb ik gezien.  Het verbaast me nog steeds over hoeveel talenten de kinderen beschikken, maar ook hoeveel je kunt betekenen voor de kinderen om deze talenten te ontplooien. Als leerkracht heb je hierin een echte sleutelrol: Leren leren      Enthousiast doorgeven           Ervaringen opdoen                Richting geven en sturen                     Klaarheid brengen                          Raakpunten ontdekken                               Aandacht geven                                   Creatief aan de slag                                        Haalbaar maken                                              Toekomst scheppen

Juf Fien

juf Fien